Direktlänk till inlägg 28 juli 2007

Lördagsrapportering

Av miniu - 28 juli 2007 20:35

Så var det lördag. När klockan närmade sig fyra imorse kröp fröken i säng och oj vad det var skönt att komma i säng och oj vad det var kul ute igår. Lugnt den roligaste utgången jag haft på mycket länge, men det brukar ju bli vad man gör det till eller hur!

Efter några timmar på Vinoteket på Casino Cosmopol blev det fortsättning ut på stan, och det var så lagom och så trevligt!


Klockan 5.30 typ 90 minuter efter det att jag somnar vaknar jag, bakis som få, illamående som få. Upp o dricker vatten, hämtar tidningen, läser (nåja) tidningen och hoppar i säng igen. Klockan 10.30 bestämmer jag mig för att öppna de gröna och det gör jag. Lite frukost i magen och iväg till Friskis för ett styrkepass - skönt som alltid!

Samlade några vuxenpoäng genom att veckohandla. Lagade lite god lax me en primörsallad och en romsås. Ett god krispigt vitt vin blev det till det.


Efter middagen hamnade jag här i soffan med Stina på andra sidan datorn, som drack lite rött med mig. Gott gott, eller hur vännen?


Nu härjar George Micheal i högtalarna, mitt krispiga vita gosar i glaset och jag har fortsatt jakten på vuxenpoäng genom att satt igång tumlaren.

Lite ljus har jag tänt och det är så underbart skönt att leva...


Ibland finns det sina små fördelar med att vara bakis, det blir legitimt att ta det lugnt då. Fast vem bestämmer det?

Dags att ta makten över sitt eget liv igen - var så säker - I will!


Det var rapporten från lördagen på Högre Höjder, nu över till studion!

 
 
Ingen bild

Figgelito

29 juli 2007 11:45

Otch vilken syn med dig bakis, nästan så man betalar en krona för att få se det - eller fler!
Låter som en skön kväll. Vinoteket nästa, du och jag i höst!
Keep fighting!

 
Ingen bild

Stina

29 juli 2007 13:50

Japp, vi drack vin vid datorn vi kompis!:0)...man har inte roligare än man gör sig..såå sant!
Precis som dig så har jag svårt att "göra ingenting" utan ett visst mått av dåligt samvete...sjukt! Vi får jobba på det tycker jag...och dricka mera vin..he he.
Bra att du börjar repa dig en aning och kan se det fina i livet, som tydligen ligger där o lurar tills man kommit ur dimman.
Kramen...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av miniu - 4 februari 2008 21:27

Åkte hem till mamma ikväll, behövde henne. Håkan hade köpt blommor, aldrig har väl en bukett med blandade tulpaner varit vackrare än nu. Huvudvärken kom som ett brev på posten, vilket kanske inte är så konsigt om man knappt ätit något.   Känner mig ö...

Av miniu - 4 februari 2008 17:10

Jag har blivit skrämd till tystnad, tror bara det att den som skräms glömt bort vilken person som finns bakom fasaden. Mig skrämmer man inte till tystnad och definitivt inte nu. Varken då, nu eller i framtiden... that´s it!   Dags att lägga ett kapit...

Av miniu - 1 februari 2008 18:03

Ni som inte vill läsa gnäll, kan vända här... Äntligen fredag, som jag längtat. Från det att jag satte foten på jobbet i måndags har jag haft nedräkning till helgen på ett sätt jag aldrig någonsin känt förrut...*ogillar känslan skarpt*   Två övertids...

Av miniu - 30 januari 2008 22:50

Det står en tvättmaskin där nere... längtar efter den. Det står en torktumlare där nere... längtar efter den. Det står en dammsugare där nere... längtar efter den. Det finns dammtrasor i lådan... längtar efter dom. Det finns allrengöring under diskbä...

Av miniu - 30 januari 2008 14:52

Idag är det en sån här dag man inte skulle ha gått upp... allt bara jävlas! ALLT!...

Ovido - Quiz & Flashcards