Alla inlägg under februari 2007

Av miniu - 15 februari 2007 22:06

Ikväll tog jag en tur till huset för att städa upp lite, trodde jag... så här såg det ut, vilket gjorde att planerna på flytt till helgen var att glömma bums!Överallt ligger det brädor till taket som ska panelas upp inom kort. Golvläggarna lyser med sin frånvaro. Imorgon kommer elektrikern och ska ordna sitt. Rörmokaren har gjort det grövsta nu, gjutit alla avlopp och haft sig...Det värsta är just att golvläggarna inte kommit igång, vilket är vääääldigt irriterande just nu. Om dom kunde lägga golvet skulle jag kunna börja flytta över... men det verkar vara en utopi.

Av miniu - 15 februari 2007 11:15

1. Att jag är frisk och mår bra och att mina nära och kära gör det samma - älskar er allihopa!2. Att renoveringen med huset går framåt och att jag fått den hjälp jag önskat. Håkan har varit en klippa!3. De små söta sparvarna som har en uppvisning för mig på mornarna. Nu får ni flytta uppöver och dansa för mig i Bydalen också... Ni gör mig glad!Kommentar: Jag ser mer och mer positiva saker ju bättre jag mår. Igår packade jag ner mina dagböcker och passade på att läsa vad som stod där för ett år sedan - herregud vad jag mådde dåligt med mitt liv då.Nu - bara 365 dagar senare lever jag ett helt annat liv - jag har fått ett liv, ett liv som jag har ansvar att forma helt själv, och som jag försöker fylla med sådant som gör gott och ger energi.Jag är kär i livet...

Av miniu - 14 februari 2007 10:55

... och jag fick lätt panik. Min säng är verkligen den bästa investering jag gjord. Min säng är verkligen mitt allt i hemmet.Den var inte särskilt billig heller, och kostnader har man så att det räcker och blir över när man köper hus.Jag ringde till kundtjänst och samtalet gick nog på ett par tre minuter - och vips så ska jag prova ut en ny säng hos en återförsäljare och så kommer det en ny säng till mig - utan problem.DET kallar jag service!

Av miniu - 14 februari 2007 10:07

Så sitter man då hemma mitt bland alla flyttkartonger, jäklar i min låda (haha) vad mycket saker som finns...Nu håller jag som bäst på med sommargarderoben och alla uddaplagg som man inte använder så mycket. Passar på att prova igenom det jag känner mig osäker på också.Det märks på kroppen att man har tränat en hel del också. Mina kilon som är borta är en sak, men runt axlarna är vissa kavajer lite trånga... så nu blir det till att ta det lugnt med axel och bröstpressen på gymmet.Bäst att fortsätta med flyttpackandet...

Av miniu - 13 februari 2007 21:22

Idag var det tisdag, en ganska tråkig veckodag om jag får bestämma själv. Gjorde en lite kortare arbetsdag och smet hem kring tre tiden på eftermiddagen för att ta mig an lite packning. Hann med att packa lite, men imorgon då jäklar... då ska jag gå igenom alla kläder och rensa och packa.Efter några uppföljningar så var det dags för lunch - med Stina. Jag vet att du läser: Tack för en underbar lunch Stina, nu får det verkligen inte dröja så länge till nästa gång...Vi pratade lite minnen och skrattade och häpnade!Fastän vi har många yttre olikheter, så känns det som att vi har samma inre... vi tänker ganska lika på många sett.Ikväll var jag upp i huset och kollade... ohhh vad jag längtar nu... men å andra sidan är det inte långt kvar nu heller. Om två veckor så ska jag vara inflyttad och klar.

Av miniu - 11 februari 2007 20:06

Helgen går mot sitt slut, en helg som tillbringats lugnt och stilla, eftersom jag varit och är sjuk. Börjar dock att må lite bättre i kroppen, nu är det bara nästäppa, en hosta och lite snörvel, men ingen feber eller matthet.Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon och arbetsdagen klaras av.Eftersom jag mått dåligt har flytten fått ligga lite på is. Idag åkte vi dock upp och plockade lite och satte upp gardinstängerna i de färdigtapetserade rummen. Nu är det inte såååå långt kvar, nedräkningen har börjat.Ikväll är det dags för I en annan del av Köping, mitt favoritprogram, sista avsnittet.Här kommer några Tobbe-citat... håll till godo!"Har du druckit whisky?"Tobbe försöker få igång snacket med bänkgrannen under bowlingen."Jävla latmask!" Tobbe kommenterar sin rullstolsburne kompis som får lite hjälp under längdhoppet."Fan va smalt" Tobbe tittar på Stockholms smalaste gränd. "Har ni ont i huvudet, era jävlar?" Tobbe småsnackar med publiken under föreställningen av Macken."Kaffe bara. Ingen dricka, inte - då kan inte jag sova"Tobbe får frågan om han vill ha kaffe eller dricka till fikat hemma hos Siv."Kommer du från Finland, gubbjävel?"Tobbe till grannen på bussen till Stockholm "Jag tror att jag har fått eksem i mig" Tobbe har fått invärtes problem."Jag tror att jag har fått eksem i ögonen" Sjukdomarna verkar bara bli värre och värre."Jag har lite problem med tån. Den har gått sönder""Har du inget brännvin?"Tobbe svarar på frågan om han vill ha fler köttbullar till middagen."Säg inte mot Arboga, för fan" Tobbe frågar folk på campingen åt vilket håll Västerås ligger."Vad tycker du att jag ska ta för någon?"Tobbe blir lite osäker på vilken hans favoritläsk är och rådfrågar försäljaren."Koskenkorva!"Allmänt glädjetjut under friluftsdagen"Micke, nu tar du bollen, annars jävlar..."Peptalk med Micke som står i forbollsmålet

Av miniu - 10 februari 2007 20:23

Det har drabbat mig - förkylningen har drabbat mig, jag som annars brukar klara mig mycket väl... men nu är det illa. Har tack o lov ingen feber, och halsontet som invaderade mig i onsdags håller på att släppa, till förmån för den snuva och nysningar som är helt ohanterligt idag.Jag som skulle bringa lite ordning i huset idag, eftersom flytten närmar sig med stormsteg - jag fick tänka om. Det blev en dag i lugnare tempo. Probbade i mig lite Ipren och hängde med mamma till Mio Möbler och en tur på jakt efter vita Mårbacka-pelargoner. Kan man ha pellisar i norr-fönster?`Nu sitter jag helt solo i soffan och kollar med ett halvt öga på melodifestivalen. Skulle ju gått på tjejmiddag, men det blev ingenting av i dessa sjukdomstider.

Av miniu - 8 februari 2007 11:26

Igårkväll brast allt, hemma hos min älskade mamma. Det var så skönt att få känna sig som 5 år igen och bara gråta... gråta gråta till dess att tårarna tog slut.Att vi inte fick affären kom som en chock för mig, och i sådana reaktioner är det svårt att tänka logiskt och känna sig stark. Nu, 12 timmar senare känns det lite bättre. Jag försöker att inte ta det personligt, men det är tufft när man sitter 70 mil bort från ledningen och inte alls kan se eller känna vad dom tänker.Jag har gjort ett bra jobb, jag är stolt över det - att kunden valde en annan leverantör kan jag inte påverka.Jag tror att detta är en lärtillfälle även för mig... att inte vara så lojal.Det finns ett liv utanför jobbet, jag försöker tänka så, men det är lättare sagt än gjort. Livet känns så förbannat tungt, och då är det svårt att se de små fina ljusglimtar som faktiskt finns...Nu är det snart lunchdags, måste försöka få lite i magen.

Ovido - Quiz & Flashcards