Alla inlägg under december 2006

Av miniu - 19 december 2006 16:06

Ja nu har snön fallit här i Sundsvall, nån ynka millimeter såg jag nu när jag var ut och la pengar i bilen.Det blev lite vitt i allafall.Här får ni se bilden på min sovrumstapet, den är bara sååå fin och ljuvlig och kommer att passa mina sovrumsmöbler som allra bäst.Till det blir det grönrutiga gardiner i båda fönstren för att jobba vidare på det lant-romantiska i rummet.Om ni bara visste vad jag längtar!Lite träningsvärk i kroppen idag, drog på några kilon extra på den sittande rodden igår på gymmet, det måste vara det som känns idag.Ikväll ska jag sitta kvar och jobba en stund, vore skönt att få det mesta klart inför julen.

Av miniu - 16 december 2006 20:24

Kanske svårt för er att förstå att detta verkligen kommer att bli mitt drömhem, men kolla då in här i mars, då har jag kommit en bra bit på vägen.Här kommer i allafall korten, håll tillgodo - jag ska försöka att fota under hela arbetet.Så här ser det ut just nu... inte mycket att hänga i julgranen!Men... det finns potential. Ljuset och den underbara planlösningen gör detta till drömhemmet, för att inte tala om den magnifika utsikten över hela Sundsvalls hamninlopp.Idag har jag varit på jakt efter dom perfekta badrumsmöblerna, och tror att jag funnit dom!Badrummet och tvättstugan ska slås upp och göras mer som en relaxavdelning.Det lilla sovrummet som ni ser ska öppnas upp och göras till ett lite större sovrum.För er som undrar varför jag ej finns på MSN så kan jag berätta att ett elakt virus tagit min dator, ny är inköpt men inte riktigt klar för fight ännu!

Av miniu - 15 december 2006 22:03

Ja, då har man sovit en timme i soffan då, och det var verkligen länge sedan det hände sist. När jag slog upp mina grönbruna visste jag inte alls var jag var... Härligt!Äntligen fredag säger jag. Nu är det fullfart mot julen, även om julstämningen är nada för min del just nu. Klappläget är under kontroll, så det finns ingen panik där.Dagen idag rullade på som planerat, och jag var på jobbet kring 8.30 - rekord hälsar hon som har en tendens att ligga kvar i sängen förlänge, därmed inte sagt att hon inte jobbar. Det kallas strategiskt ledarskap, att tänka och reflektera och det gör man ju allra bäst i sängen ju!Fick reda på ett projekt som faktiskt blir av nu, och jag säger äntligen...I eftermiddags var det träningsdags, Monica redo och det var ett härligt pass med fart & fläkt - som det ska vara.Inne på gymmet var det nästan tomt och det var skönt. Hann med hela kroppen, och körde lite extra mycket rygg, och det känns vill jag lova.Ländgryggen fick också sig en omgång.Imorgon är det lördag och då ska jag försöka hitta badrumsmöbler till mitt hem... Nedervåningen handlar det om, och jag har inte hittat någonting jag gillar ännu. Imorgon fortsätter jakten på det perfekta badrummet.Om jag orkar så ska jag leta kakel också, till övre lilla toan.Nu ska jag nog ta och krama kudden, är så där härligt trött efter en heeeeel veckas slit. Hade längtat hela fredagen efter ett glas gott rött vin, öppnade en flaska till ceasarsalladen, men det var inte alls så gott som jag önskade...

Av miniu - 14 december 2006 20:59

...gjorde att huvudvärken kom som ett brev på posten. Jag veeeeet att det kommer att bli jättefint när allt är klart, men vägen dit känns så förbaskat lång.Just nu är det lite jobbigt, mycket på jobbet, hantverkare som inte kommer med offerter som lovat, datorn som gett upp och allt annat som ska göras innan det vankas jul.Idag var jag och mätte klädkamrarna för att se vilket förvaringssystem jag ska välja till dom.Väggen som ska rivas bort i mitt blivande sovrum sitter det naturligtvis el i, vilket gör att det inte bara är för Håkan och Kalle att sätta i tigersågen... Åhhhhhh.Jaja, det blir verkligen en träning för mig att försöka göra det bästa av det hela. Tack o lov slipper jag bo i eländet medans det byggs.

Av miniu - 10 december 2006 21:30

... har köpt en tidig julklapp till mig, kombinerad inflyttningspresent också.En hel servis Matheus-porslin...Åhhh... härligt underbar!Min älskade mamma - hon betyder allt för mig!Inte bara för att jag fick materiella saker, hon är den bästa mamma man kan ha ändå - önskar bara att vi fick lite mer tid tillsammans.Helgen var helt skön den med.Fredagen avslutades på 1891 innergård med sallad och rödvin, med Titti som sällskap - alltid lika trevligt.Lördagskvällen tillbringades med kusinen Anneli, det är också alltid lika trevligt. Oleary´s och Bio, Djävulen bär Prada.Idag tog jag en tur till stan och gjorde klart lite julklappar. Köpte lite plock och en klänning till mig också, ja du läste rätt - jag i klänning!Nu ska det städas lite och sedan blir det nog sängen!

Av miniu - 7 december 2006 21:31

Idag pratade jag med en person som gjort mig så riktigt illa under en lång tid tillbaka, en person som nog gjort det fulaste en människa kan göra - nämligen att utnyttja en människa så starkt och sedan fly. Ni som känner mig vet hur dåligt jag mått över denna människas behandlande av mig. Gångerna jag har tänkt tillbaka på denna person, har blivit allt färre och allt glesare, men det finns ändå där.Jag trodde så starkt på personen, jag ville inte inse vad som faktiskt pågick, jag ville att allt skulle bli så bra - om vi bara kämpade tillsammans. Frågorna har varit många till antalet och många är de nätter där jag vaknat av tårar som bara rullat ner för min kind helt okontrollerat... av sorg, av ilska, av förbannelse, av svek...Idag blev våra vägar tvugna att korsas, och jag hade inget val. I tjänsten blev jag tvungen att ta telefonluren.Det blev ett samtal, jag fick höra att personen mått dåligt över det som hänt, och inte orkat möta mig. Men detta avståndstagande har faktiskt gjort riktigt riktigt ont, och jag hoppas innerligt att denna person, som betydde mycket för mig förr, förstår vilken enorm smärta den har försakat.Jag trodde nog att jag lagt detta bakom mig mer än jag gjort, för jag påverkades och återupplevde den fruktansvärt jobbiga sommaren som ändå fick mitt liv att bli så ofantligt mycket bättre när jag gått igenom det som jag aldrig trodde att jag skulle klara av.Oj, vad många känslor det blev i detta inlägg, men jag var tvungen att få ur mig dom.Tack till alla er som finns runt i kring mig och som får mig att åter le igen, ni är många!

Av miniu - 5 december 2006 22:42

Ja, köket är felmätt, vilket innebär att det var till att rita om hela köket igen... Migränen slog till på en gång... En TREO och en kvarts vilande gjorde susen.Tack och lov att killen från Electrolux Home ritade om det i ett naffs, två förslag till och jag blev toppennöjd!30 cm till bänkskiva, det innebär ett par tusen fattigare.Passade på att beställa möblerna från möbelhandlaren. Åkte ut och bestämde mig för kökstapeter när jag ändå höll på också. Allt föll på plats!Ja, jobbet gick bra idag också. En helt underbar känsla att vakna utsövd. Jobbade hemifrån på fm med min examinationsuppgift. Skrev en stund i kväll också, men nu är det natti!

Av miniu - 4 december 2006 22:19

Ja, idag gick det mycket bättre att träna. Fredagens upplevelse vill jag inte återuppleva. Totalt matt och styrkelös.Idag gick det bättre. Pulspasset var bra, och sedan blev det en vända på gymmet. Lite bröstmuskler, biceps, baksida lår och ländrygg blev det.Känns så skönt i kroppen att vara nytränad - men jag glädjer mig mest över att det gick så pass bra att träna ändå...Nu är det inget mer fusk med frukost!Idag blev det en vända på Eurokakel igen. Kan inte släppa schackrutigt på lilla toaletten uppe. Men sjösten är bara sååå läckert, fast det ska visst vara jobbigt att polera och ha sig.Imorgon ska köket slutmätas, och dessutom ska rörmokaren dit och kolla vad som behöver göras, och vad som ska köpas. Därefter hoppas jag på en tur till möbelaffären, och om ork finns så ska jag slutligen bestämma mig för kökstapeter.Blir förbannad på företaget som skulle lämna offert på golvläggningen, och har struntat idet.Har rekomenderat det till så många andra, och så skiter dom i att göra det. ARG!Veckan ut får dom på sig... sen vidtar jag andra åtgärder.Natti nu!

Ovido - Quiz & Flashcards