Alla inlägg den 13 maj 2007

Av miniu - 13 maj 2007 22:08

... och imorgon hägrar en ny arbetsvecka, med som vanligt blandade känslor. Jag vill börja längta till att gå till jobbet igen... Okej, det kanske inte heller är det ultimata, men om jag blir av med klumpen i magen så är jag nöjd i allafall... please!



Helgen har varit lugn och skön. I lördags lagade jag lite mat och bjöd mamma, mot en motprestation - att gå med mig runt elljusspåret här. Hon antog utmaningen, så det blev en lugn och skön promenad.



Idag blev det en färd mot Birsta och vi beställde äntligen resan, så i februari bär det i väg till Mauritius - bara jag och mamma...*längtar*


Väl hemma blev det en skön powerwalk med betoning på power, jäklar vad jag tog i. Riktigt skönt var det...

Såg återigen det skogsduveparet som jag såg i går på elljusspåret, och då kan jag berätta att gatan heter Skogsduvevägen...finurligt va!



I kväll var Stina här, och vi hade lite pratstund och jag bakade lite paj - rabarberpaj, men det blev lite väl söt av mandelmassan, och smulorna i smulpajen blev lite kompakta... men men. Det trevligaste var att prata med Stina, vi är totalt olika i situationer, men innerst inne tror jag att vi är mer lika än man kan tro...



Nu väntar ett bubbelbad och därefter en god natts sömn som jag hoppas på, har sovit lite dåligt i helgen nattetid alltså.


Natti alla nära och kära!

Ovido - Quiz & Flashcards