Alla inlägg den 19 maj 2007

Av miniu - 19 maj 2007 19:52

Vilket ord! Låter glammigare än det var.


Efter en härlig lunch på Olearys bar det i väg mot fortsatt runda på stan. Jag passade på att handla sådant man egentligen inte behöver, dvs ingenting jag skulle köpt om det varit ebb i kassan, nu är det ju inte riklig flod heller, men lite shopping har ju inte skadat förrut!


Det blev en ny stekpanna, som förhoppningsvis inte ska släppa beläggning.

Lite nya underkläder - alltid lika trevligt att piffa upp sådant som inte alltid syns.

Köpte också lite blommor till fönstersmygen i badrummet, fint blev det.



Nu sitter man här och har lite små fjärilar i magen inför kvällen. Om en timme kommer taxin, och nu är det bara till att andas och göra det bästa av situationen, var så säker!

Av miniu - 19 maj 2007 11:54

Vilken PR-kupp eller vad man nu ska kalla det!


Efter en lite halvdålig natt där jag somnade illamående av trötthet efter ett hårt träningspass som föregicks av ett lika hårt träningspass hemma med dammsugning och tvätthantering... så vaknade jag klarvaken klockan 5, på en lördag - JIPPIE! *not*



Gick upp hämtade tidningen och somnade nog om vid halvsjutiden, och vaknade av att det ringer på dörren här uppe på Högre Höjder, vilket i princip aldrig händer! Några tiggare har jag varit med om, men inga försäljare eller annat tjafs, tack för det!


Vaknar med ett ryck och får världens hjärtklappning, vet inte var jag är eller hur mycket klockan är, bara att det ringer på dörren. Törs inte gå och öppna, antar att det är mammas ord som klingar bekant i bakhuvudet... "öppna aldrig dörren åt främmande". Om det är mina grannar så ringer dom väl på senare, och dom skulle nog aldrig ringa på klockan 10 en lördagsmorgon. Struntade i det och hann fundera vidare. Alla tankar hann gå igen, var det mina grannar som nu skulle tvinga mig att klippa min plätt på framsidan? Nej, det verkar otroligt och inte särskilt realistiskt en regnig dag som denna...


Slår på datorn och fick några msn-ord med Stina som bor i närheten och undrar om jag också fick frukost från CityGross i morse, då ramlar poletten ner och jag kan pusta ut!



Kolhydrathungrig som jag är kan jag konstatera att det nog inte blir något bröd till mig, jag som efter 6 månaders icke brödätande till frukost är väldigt sugen på kolhydrater känner hur det börjar kurra lite i magen. Måste vara träningen som ger behov av kolisar!

Stina berättar att det var bröd och ost och allt i kassen... men jag har ju sovit över den.



Stina kommer förbi med lite skivor och då ser hon att dom hängt min frukost påse på dörren... frukost på dörren! Inte så tokigt så här dagen efter träningen!


Ha en fin dag alla!



Ovido - Quiz & Flashcards