Direktlänk till inlägg 18 oktober 2007

"Det enda sättet att komma över en man...

Av miniu - 18 oktober 2007 20:50

... är att komma under en annan"

Detta var det dummaste citatet och konstaterande jag hört på mycket länge.

Eller... vänta nu... finns det sanning i det?


Jag har i allafall lärt mig att aldrig någonsin utnyttja någon människas känsloutsatthet, aldrig någonsin.

Jag vet hur fruktansvärt ont det kan göra när någon leker med ens känslor, och den situationen vill jag aldrig sätta någon annan i.


Ibland kan även präktiga fröken skriva under på att det vore så mycket lättare om man hade en inställning till "lek" som var mycket mer öppen, då kanske man inte skulle vara lika sårbar heller.

Frågan är om det är jag? - om jag inte vore lika sårbar, om jag inte hade den höga integriteten och moralen... Skulle jag kunna se mig i spegeln på morgonen med den inställningen, där det enda sättet att komma över en man är att komma under en annan?


Torsdagskvällsfunderingar från Högre Höjder där städningen är avklarad, snart påbörjas helgfirandet!

 
 
M

M

18 oktober 2007 21:22

Och då kan jag delge dig hur Jag tänker kring det citatet. Jag tror att enda anledningen till att man för att komma över en man går till en annan man, är för att man har ett bekräftelsebehov. Kanske dålig självkänsla också. Om man tror på sig själv, och är stark i sig själv, så behöver man inte gå till en man för att komma över en annan. Alltså - skapa självkänsla utan mäns inverkan först, sedan kan man dela med sig av sig själv till andra. Så tror jag.

Lite torsdagstankar från din vän och "personliga coach" här lite söder om stan ;)

Qram!

http://cruxansata.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Figgelito

18 oktober 2007 21:26

Ett krossat hjärta är en erotikdödare och det vet du också och jag vet att du aldrig skulle "komma under en annan man" för att glömma någon. Samtidigt förstår jag att det vore det skönaste för stunden.

Det är väl ingen tillfällighet att du bloggar om detta just nu?!

 
Ingen bild

Sten

18 oktober 2007 21:32

Tänkvärt, så tänkvärt, det du skrev tycker jag. Du är klok som alltid. Heja dig!

 
Ingen bild

Miniu svarar

18 oktober 2007 21:55

M; håller med. Trevligt att höra dina funderingar kring det, vi har jag pratat om det du och jag, och vänt och vänt igen... men när jag hörde det idag, så var jag tvungen att blogga om det. Håller helt med!

Figge; Handlar inte om något jag skulle göra, skulle aldrig ge mig in i något innan jag kan släppa någon inpå mig, aldrig någonsin. Vet hur ont och trassligt det kan bli, och det vill jag förskona andra och mig själv i från att (åter)uppleva. Däremot handlade mitt inlägg om det kanske inte vore lite lättare?

 
Ingen bild

Stina

19 oktober 2007 08:04

Jag kan bara hålla med de föregående kommentarerna till denna blogg...Har inte kunnat säga det bättre själv;0)
...och du tjejen, det är INTE DU att hitta någon för stunden...och det veeet du lika bra som jag om du tänker ett varv till.
Nä, lägg du frustrationen på att motionera, läsa bra böcker, se goa filmer och umgås med vänner...och gör sån´t som DU mår bra av!
Du behöver ju egentligen inte "komma över" någon i dagsläget, bara sansa dig en aning;0) så ska du se att du framstår som en ännu mer tilldragande ung kvinna...å´då du tjejen: DÅ är det ingen som slår dig på fingrarna! Och att du fångar drömprinsen av bara farten kan du då se som en bonus;0)
Kramen...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av miniu - 4 februari 2008 21:27

Åkte hem till mamma ikväll, behövde henne. Håkan hade köpt blommor, aldrig har väl en bukett med blandade tulpaner varit vackrare än nu. Huvudvärken kom som ett brev på posten, vilket kanske inte är så konsigt om man knappt ätit något.   Känner mig ö...

Av miniu - 4 februari 2008 17:10

Jag har blivit skrämd till tystnad, tror bara det att den som skräms glömt bort vilken person som finns bakom fasaden. Mig skrämmer man inte till tystnad och definitivt inte nu. Varken då, nu eller i framtiden... that´s it!   Dags att lägga ett kapit...

Av miniu - 1 februari 2008 18:03

Ni som inte vill läsa gnäll, kan vända här... Äntligen fredag, som jag längtat. Från det att jag satte foten på jobbet i måndags har jag haft nedräkning till helgen på ett sätt jag aldrig någonsin känt förrut...*ogillar känslan skarpt*   Två övertids...

Av miniu - 30 januari 2008 22:50

Det står en tvättmaskin där nere... längtar efter den. Det står en torktumlare där nere... längtar efter den. Det står en dammsugare där nere... längtar efter den. Det finns dammtrasor i lådan... längtar efter dom. Det finns allrengöring under diskbä...

Av miniu - 30 januari 2008 14:52

Idag är det en sån här dag man inte skulle ha gått upp... allt bara jävlas! ALLT!...

Ovido - Quiz & Flashcards