Alla inlägg den 19 april 2007

Av miniu - 19 april 2007 21:20

I eftermiddags var jag hemma lite tidigare från jobbet, och bara gick runt och strosade runt hemma. Det var mulet och lite mysigt att tända lamporna innan klockan var 17. Jag tända värmeljus och påbörjade matlagningen i köket. Då blev jag religiös... vilka ytor - jag fick ju mina avställningsytor! Allt känns så välplanerat. Jag är så lycklig!

Ibland känns det som att jag glömmer bort att vara lycklig, men idag har jag verkligen tagit tillvara på att vara lycklig. Gått runt och smålett... När kroppen dessutom känner sig genomtränad, med rätt mat i magen dessutom. Jag har längtat efter ett ordentligt kök i flera månader, ett kök där det är roligt att laga god mat i - och det fick jag.

Maten idag smakade bra - kycklingwok med sötsur mango. Gott gott!

Nu funderar jag på om det efter en kväll med Lyxfällan, tedrickande, musiklyssnande a´la Cafe del Mar är dags för att inta sängposition och göra sig klar för den sista arbetsdagen på denna väldigt långa arbetsvecka i mitt tycke...  Nu när man anpassat sig till att vara anställd a´la 40 timmars vecka, så börjar man redan räkna ner när det är helg... och imorgon är det dags!



Ovido - Quiz & Flashcards