Alla inlägg den 27 april 2007

Av miniu - 27 april 2007 13:38

... och bara två timmar kvar på jobbet innan jag gör långhelg. Vilken fantastisk känsla att äntligen få lite långhelg och inte komma tillbaka förrän på onsdag.


I dag återgår fredagsrutinen till det vanliga. Anneli kommer och vi ska åka och träna, hoppas nu att det går bättre än i måndags då benen kändes som gele.


I helgen ska jag förbereda inflyttningskalaset som kombineras med lite namnsdagsfirande och valborg, 3 flugor på en smäll... eller som min moster säger... 3 flugor på smällen! Haha, svenska språket är inte lätt!


Jag ska nog även försöka hinna med en vända på vårmässan även om jag skyr den som pesten, men jag har en sak jag måste kolla upp där, annars tycker jag att det är krimskrams där, mest bara skit.


Nu sitter man här på jobbet, deltagarna har gått hem, allt är frid och fröjd. Röjer undan det sista och försöker skapa lite ordning och reda så att onsdagsåtergången blir trevligare än så.


Smet i väg på Systembolaget på lunchen och fick visa legitimation... hallå - det var några år sedan, och dessutom brukar jag inte direkt få höra att jag ser yngre ut än verkligenheten. Jaja, man får väl ta det som man vill...

Så ikväll finns det lite nyköpt champagne i kylen hos mig... Det lutar starkt åt ett bubbelbad med lite mys!



Ovido - Quiz & Flashcards