Direktlänk till inlägg 2 januari 2008

Vardagen knackar på - och jag öppnar, på mitt vis!

Av miniu - 2 januari 2008 14:29

2 januari, vardag för många, även för mig, men en liten guldkant på vardagen för jag är ledig några dagar till innan jag är back in buisness igen!


Idag ska oxfilén, hummern, pilgrimsmusslorna, marulken och andra gottigheter bytas mot något minst lika gottigt, men av annan dignitet. Ska fräsa ihop lite färska grönsöker, citrongräs, jätteräkor, hälla lite kokosmjölk över och äta med lite ris. Vardagen är inte så dum ändå!


Tog en rejäl sovmorgon, men hade nog kunnat sova några timmar till om inte telefonen ringt. Blev en lunch på stan, 7 Kryddor - alltid lika gott för magen. Gav mig ut på lite konsumtionsjakt men blev bara ett par strumpbyxor rikare. Hittade inte de perfekta kökslamporna som jag hade velat ha nu när jag julen snart ska ut. Hittade heller inte ett par stövlar med högt skaft utan hög klack som var klassiskt fina med bara ett spänne eller så.

Nu är man hemma och ska fortsätta beta av några saker på min To Do-lista, som ska vara checkad och klar innan jag är tillbaka på kontoret på måndag. Den innehåller en hel del punkter som känns som gjorda för dagar som dessa.

  • Olja in trappan
  • Torka ur bestiklådor
  • Ringa Elektrolux om diskmaskinen
  • Ta bort julen och få in våren
  • Olja bänkskivan
  • Olja köksbordet
  • Olja matsalsbordet
  • Bringa ordning bland tidningarna
  • Torka ur kylskåpet
  • Få ordning på duschväggen
  • Boka tid för omläggning av 150 kvm trägolv (check och klart)

Utöver det ska det liggas i soffan och tittas på Dr Dreamy, marcheras några promenader, njutas av lite godheter och bara varas!

Vardagar är underskattade, i allafall om man får vara ledig!

 
 
Ingen bild

Malin Z

2 januari 2008 17:35

Hej, ja visst är det härligt med lite ytterligare ledighet :-)
Lagar du mat på efter eget huvud, eller har du något recept - lät mycket mumisgt.
Min To Do-lista var inte lika lång som din men du gav mig tips på sådant som jag borde fylla på min med... Får se om jag hinner med det efter en dag i huvudstaden imorgon.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av miniu - 4 februari 2008 21:27

Åkte hem till mamma ikväll, behövde henne. Håkan hade köpt blommor, aldrig har väl en bukett med blandade tulpaner varit vackrare än nu. Huvudvärken kom som ett brev på posten, vilket kanske inte är så konsigt om man knappt ätit något.   Känner mig ö...

Av miniu - 4 februari 2008 17:10

Jag har blivit skrämd till tystnad, tror bara det att den som skräms glömt bort vilken person som finns bakom fasaden. Mig skrämmer man inte till tystnad och definitivt inte nu. Varken då, nu eller i framtiden... that´s it!   Dags att lägga ett kapit...

Av miniu - 1 februari 2008 18:03

Ni som inte vill läsa gnäll, kan vända här... Äntligen fredag, som jag längtat. Från det att jag satte foten på jobbet i måndags har jag haft nedräkning till helgen på ett sätt jag aldrig någonsin känt förrut...*ogillar känslan skarpt*   Två övertids...

Av miniu - 30 januari 2008 22:50

Det står en tvättmaskin där nere... längtar efter den. Det står en torktumlare där nere... längtar efter den. Det står en dammsugare där nere... längtar efter den. Det finns dammtrasor i lådan... längtar efter dom. Det finns allrengöring under diskbä...

Av miniu - 30 januari 2008 14:52

Idag är det en sån här dag man inte skulle ha gått upp... allt bara jävlas! ALLT!...

Ovido - Quiz & Flashcards