Alla inlägg den 12 januari 2008

Av miniu - 12 januari 2008 21:01

Lördagkväll äntligen!

Efter en hel veckas jobb och slit som innehöll tjänsteresa, workshops, möten, möten och ännu mer möten - så känns lördagskvällen helt fantastisk underbar.

Jag har jobbat undan lite idag, handlat lite, njutit av lite lunch på Innergården och dreglat över lite Amarone-viner på Systembolaget. En soft och skön dag med andra ord!


Nu är man hemkommen och jag har dukat upp lite ostar, fyllt glaset med ett mjukt och fylligt rött vin, placerat mig soffan, tänt ljus så långt ögat kan nå, satt på lite härlig musik och försöker mig på att leva med livet.


Som jag skrev igår, så har jag drabbats av en touch...

En touch av känsla...

En touch av nyfikenhet...

En touch av vilja...

En touch av leenden...

En touch av personlighet...


Kort och gott har någon touchat på ett sätt jag inte trodde någon skulle kunna göra på väldigt väldigt länge...

Denne någon har grusat mina planer, och vi alla vet nog att det finns inga planer när det är känslor med i leken.

Nu ska jag sätta mig i den stol som kallas livet, luta mig tillbaka och låta livet leva med mig och helt enkelt lita på processen.

En smula ovant...

En smula läskigt...

... men framför allt en smula nyttigt!

Av miniu - 12 januari 2008 12:13

Igår när jag kom hem låg det ett vykort i lådan, jag har blivit utvald att vara med i SIFO´s stora årliga enkät där man ska få fram en allsidig bild av hur svenska folket tycker och tänker.

 Det som undersöks är hur Sveriges befolkning förändrats när det gäller mediekonsumtion, intressen, attityder, aktiviteteter och inköp.


Jag vet att det bara är en liiiiten del av befolkningen som får den, och det ska spegla befolkningen så känner jag mig lite oroad eftersom jag har en insikt om hur otroligt viktigt varje enskilt svar är.


Vykortet avslutades med "Ditt svar gör helt enkelt skillnad"


Så nu gott folk förbered er på att det i mars/april kommer att presenteras en mycket speciell bild av det svenska folkets intressen, attityder och inköp... *ler brett*


Ovido - Quiz & Flashcards