Direktlänk till inlägg 16 december 2007

Till tomten!

Av miniu - 16 december 2007 14:27

Jag är inte direkt känd för att vara den person det är lättast att handla julklappar till, och i år är det inget som helst undantag. I fjol tror jag att jag var relativt lättsam eftersom jag stod inför flytten till Högre Höjder, och mycket behövdes utökas. När jag vill ha något, brukar jag allt som oftast köpa mig det.


Men kära tomten, här har du några små saker som jag faktiskt önskar mig och som jag verkligen ska göra allt för att inte köpa själv under den kommande veckan. Dessutom har du ett problem, och det är smygtomten som kommer på morgonen, han ska till Högre Höjder nu. Hur han ska ordna logistiken har jag ingen aning, men på morgonen när jag vaknar ska smygtomten ha varit här. Logistiker som jag är, så överlåter jag det till andra.


  • Underställ, som andas och värmer. Naturkompaniet rekomenderas. Svart.
  • Decleors badolja, Aromessens de Bain
  • Phyto 5 peeling, en blå burk, finns hos Marielles Hudvård.

Nej tomten, annars önskar jag mig faktiskt ingenting annat. Möjligen livet fortsätter att utvecklas, att jag fortsätter att utvecklas och får lära mig genom erfarenheter och insikter. Att mina nära & kära får vara friska och må bra.

 
 
Ingen bild

Tomten

16 december 2007 14:53

Den tomten som kommer på lördag har redan klapparna klara till dig, och jag kan inte påstå att det särskilt svårt denna gång heller!

 
Ingen bild

Stina

16 december 2007 16:28

Här hemma hos mig har tomten ett problem av annan natur: nämligen att det finns en liten tjallare samt en "nyfiken-i-en-strut". Yngste sonen upplyste mig förra helgen om att "Mamma, vet du att pappa har köpt en morgonrock till dig!?" Efter att vi vuxna hade talat om att DET ju var en hemlis, så sa han: "Äh´mamma, jag bara skojade...pappa har iiiiinte köpt en morgonrock..utan en...hm...hm...ring!" *fnissar* Ungar!!!
Vem är då Nicke Nyfiken?! Jo, det är undertecknad de´! *ler förläget* Har alltid älskat att klämma o känna på julklappar och hatar mig själv för detta beteende, som gör att det blir föga överraskande på doppareda´n! Som lök på laxen så är jag lika kräsen som dig Marre, fast med något enklare vanor då;0)
Vore jag tomte så skulle jag gå en stor krok förbi hus där sånna som oss bor!...för det är ju tanken som räknas ju!:0)
Kramen...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av miniu - 4 februari 2008 21:27

Åkte hem till mamma ikväll, behövde henne. Håkan hade köpt blommor, aldrig har väl en bukett med blandade tulpaner varit vackrare än nu. Huvudvärken kom som ett brev på posten, vilket kanske inte är så konsigt om man knappt ätit något.   Känner mig ö...

Av miniu - 4 februari 2008 17:10

Jag har blivit skrämd till tystnad, tror bara det att den som skräms glömt bort vilken person som finns bakom fasaden. Mig skrämmer man inte till tystnad och definitivt inte nu. Varken då, nu eller i framtiden... that´s it!   Dags att lägga ett kapit...

Av miniu - 1 februari 2008 18:03

Ni som inte vill läsa gnäll, kan vända här... Äntligen fredag, som jag längtat. Från det att jag satte foten på jobbet i måndags har jag haft nedräkning till helgen på ett sätt jag aldrig någonsin känt förrut...*ogillar känslan skarpt*   Två övertids...

Av miniu - 30 januari 2008 22:50

Det står en tvättmaskin där nere... längtar efter den. Det står en torktumlare där nere... längtar efter den. Det står en dammsugare där nere... längtar efter den. Det finns dammtrasor i lådan... längtar efter dom. Det finns allrengöring under diskbä...

Av miniu - 30 januari 2008 14:52

Idag är det en sån här dag man inte skulle ha gått upp... allt bara jävlas! ALLT!...

Ovido - Quiz & Flashcards