Direktlänk till inlägg 3 januari 2008

Jag har Demspey att tacka för dejten med herr Blund!

Av miniu - 3 januari 2008 11:31

Då var man äntligen uppstigen då, till ytterligare en ledig vardag och jag behöver knappast beskriva vilken skön känsla det är, nästan så att man får mersmak och längtar till något som jag knappt kan stava till SOMMARSEMESTER!


Hur som helst så blev det två avsnitt av McDreamy igår efter det att jag varit och tränat, ett riktigt skönt pass faktiskt. Hävdar bestämt att jag har Dempsey att tacka för att dejten med envise Blund gick över förväntan.


Nu väntar storhandling på Ica Maxi och Systembolaget, en lista med goda Amarone-viner är i tryggt förvar och nu ska det njutas av Italien på Högre Höjder i vinter.


Molnen börjar spricka upp, solen tar sig igenom, stora härliga flingor ramlar ner från himlen som idag bjuder på lite blåst, vilket gör att vi nog ska ta och klämma in en lång härlig promenad också innan jag placerar mig under pläden och fortsätter med min McDreamy-stund!

 Det känns som att det kan bli en fin dag idag...



 
 
Sarah

Sarah

3 januari 2008 12:27

INte annat än man avundas.... mest för Amarone-viner.. *dreglar*. Ta en sipp från mig med! ;-)
kram och ha en fin dag!

http://www.wallskog.blogg.se

 
Ingen bild

Ingrid

3 januari 2008 13:25

Det låter som en rikigt semester. Var hittade du recepten till din nyårsmeny, skulle vilja prova, det lät så mumsigt, föresten det låter allt du lagar, kanske jag ska sno din kokbok vid tillfälle.
Kramen

 
Ingen bild

Miniu svarar

3 januari 2008 16:12

Sarah; Nu ligger vinerna här... gott gott! Och när de avnjuts lovar jag att ta en klunk åt dig också. Lovar! Kram på dig!

Ingrid; Vet du... det finns inget recept, som på så många andra rätter! Men jag kan skriva ner det åt dig! Vi ses ju om inte annat i februari då vi ska bege oss till huvudstaden. O hej å hå!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av miniu - 4 februari 2008 21:27

Åkte hem till mamma ikväll, behövde henne. Håkan hade köpt blommor, aldrig har väl en bukett med blandade tulpaner varit vackrare än nu. Huvudvärken kom som ett brev på posten, vilket kanske inte är så konsigt om man knappt ätit något.   Känner mig ö...

Av miniu - 4 februari 2008 17:10

Jag har blivit skrämd till tystnad, tror bara det att den som skräms glömt bort vilken person som finns bakom fasaden. Mig skrämmer man inte till tystnad och definitivt inte nu. Varken då, nu eller i framtiden... that´s it!   Dags att lägga ett kapit...

Av miniu - 1 februari 2008 18:03

Ni som inte vill läsa gnäll, kan vända här... Äntligen fredag, som jag längtat. Från det att jag satte foten på jobbet i måndags har jag haft nedräkning till helgen på ett sätt jag aldrig någonsin känt förrut...*ogillar känslan skarpt*   Två övertids...

Av miniu - 30 januari 2008 22:50

Det står en tvättmaskin där nere... längtar efter den. Det står en torktumlare där nere... längtar efter den. Det står en dammsugare där nere... längtar efter den. Det finns dammtrasor i lådan... längtar efter dom. Det finns allrengöring under diskbä...

Av miniu - 30 januari 2008 14:52

Idag är det en sån här dag man inte skulle ha gått upp... allt bara jävlas! ALLT!...

Ovido - Quiz & Flashcards