Direktlänk till inlägg 5 januari 2008

Det blåser en storm...

Av miniu - 5 januari 2008 12:30

Idag är det riktigt kurarväder som man ska vara hemma i, och bara mysa. Joodå, oddsen är det är ganska goda. Jag har en middag som ska förberedas och en focaccia som ska bakas, så nog blir det lite mysiga aktiviteter hemma.


Hade tänkt att ta på mig ordentligt med kläder och ge mig ut på en lång helgprommenad med iPoden i örat, men det får jag nog lägga åt sidan, för blåsten ger sig inte och här på Högre Höjder skakar dörrar och ventilationstrummor.


I-landsproblem nr 1 har ju varit detta med dygnsåtergången, och jag tror nog att jag somnade innan midnatt igår och vaknade kring 9... så långt allt gott, men det var såååå skönt att kura in sig i sängkläderna igen, släcka de gröna och sova till halv tolv, nåja - vi är på rätt håll i allafall!


Konstigt... känner inte av mitt byte av takik på gymmet. Har gått från att göra få men långa set, till att köra fler men korta set - med högre vikter för att bygga de långa musklerna. Jag har kört så i två veckor lite drygt, men jag känner ingenting - konstigt! Jo, en sak känner jag, att jag binder vätska mer än tidigare. Hänger det ihop?


Dags att krypa ur sin rosa kokong och ta på sig något anständigt och inta bakplats i köket, för andra gången på en dryg månad - var ska detta sluta?

 
 
Ingen bild

Figgelito

5 januari 2008 12:51

Nu barkar det i väg. Ska DU baka IGEN????!!!!

Vad gäller musklerna så kommer du snart att märka, på vågen, du kommer börja bygga muskler med färre rep. Tar nog inte så lång tid eftersom du har starka långa muskler och goda muskelfästen. Ett tips kan vara att bara välja ut enstaka muskelgrupper som du exponerar för detta och fortsätta med få rep och lägre vikt på andra. Vore jag i din kropp skulle jag inte exponera bröstmuskeln, triceps, bakre axlar eller kappmuskeln. Där skulle jag fortsätta med lägre vikt och få rep för att förhindra att dessa sväller.

 
Lari - Skånsk brandman i norrland...

Lari - Skånsk brandman i norrland...

5 januari 2008 15:49

svar: ojoj.. en kräsen tös minsann..;)

http://webkocken.blogg.se

 
Ingen bild

Miniu svarar

5 januari 2008 15:53

Figge; Jepp, nu står focaccian i ugnen och det doftar underbart! Hm, gällande musklerna så får jag ta att fundera lite hur jag ska göra. Överkroppen med andra ord, exakt motsatsen till det jag gjorde!

Lari; Jepp, kräsen är nog bara förnamnet på Fröken här! Bara det bästa är gott nog!

 
Ingen bild

Malin Z

5 januari 2008 19:26

Vaknade också till snålblåst och riktigt tråkigt väder här i söder... äntligen lite vitt på marken dock. Presenningen som skyddar dotterns studsmatta var på väg bort... suck.
Begav mig själv till gymmet imorse pga vädret. Bättre än att ta en promenad. Har varit flitigt på olika pass under hösten men nu börjat mer och mer med styrketräning - men har märkt att jag måste komma fram till vad jag vill med den innan jag vet hur jag ska träna. Måste boka tid för personlig genomgång... Det är ju en hel vetenskap!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av miniu - 4 februari 2008 21:27

Åkte hem till mamma ikväll, behövde henne. Håkan hade köpt blommor, aldrig har väl en bukett med blandade tulpaner varit vackrare än nu. Huvudvärken kom som ett brev på posten, vilket kanske inte är så konsigt om man knappt ätit något.   Känner mig ö...

Av miniu - 4 februari 2008 17:10

Jag har blivit skrämd till tystnad, tror bara det att den som skräms glömt bort vilken person som finns bakom fasaden. Mig skrämmer man inte till tystnad och definitivt inte nu. Varken då, nu eller i framtiden... that´s it!   Dags att lägga ett kapit...

Av miniu - 1 februari 2008 18:03

Ni som inte vill läsa gnäll, kan vända här... Äntligen fredag, som jag längtat. Från det att jag satte foten på jobbet i måndags har jag haft nedräkning till helgen på ett sätt jag aldrig någonsin känt förrut...*ogillar känslan skarpt*   Två övertids...

Av miniu - 30 januari 2008 22:50

Det står en tvättmaskin där nere... längtar efter den. Det står en torktumlare där nere... längtar efter den. Det står en dammsugare där nere... längtar efter den. Det finns dammtrasor i lådan... längtar efter dom. Det finns allrengöring under diskbä...

Av miniu - 30 januari 2008 14:52

Idag är det en sån här dag man inte skulle ha gått upp... allt bara jävlas! ALLT!...

Ovido - Quiz & Flashcards