Direktlänk till inlägg 14 september 2007

Till och med mensen speglar personligheten...

Av miniu - 14 september 2007 09:31

Morgonens reflektion med världens bästa högra hand Helene:


M: "Du, jag är som en klocka, vet till och med vilket klockslag mensen kommer. 28:e dag klockan 6.30 på morgonen och dessutom helt utan hormoner"


H: Men du? Är inte det typiskt dig? Att alltid veta, att alltid vara förberedd och min den kommer när som helst hur som helst, det är ju som jag är. Och inga OB´n heller, och du är alltid förberedd med en väska full av OB´n"


Är det så att till och med mensen speglar personligheten?

Det var vår fredagsmorgonsreflektion...

 
 
Ingen bild

Ingrid

14 september 2007 09:38

Jag är benägen att hålla med, så är det.
Kramis

 
Ingen bild

Helene

14 september 2007 09:41

Jo den speglar helt klart våra personligheter, kan ju lägga till att "vita byxor" är inget konstigt från min sida när det händer :)

 
Ingen bild

Figgelito

14 september 2007 09:46

Bra att du la till att det är helt utan hormonella preparat, för annars är det inte konstigt att det är punktligt. Hela du är punktlig, så nej jag är inte förvånad att även din mens är punktlig.
Det är f ö ett väldigt gott tecken på att din kropp är i bra form - bara att grattulera!

 
Ingen bild

Stina

14 september 2007 10:27

Japp, tror stenhårt på att menscykeln både speglar personlighet och rådande hälsa, fysisk OCH psykisk! Så som Figgelito gratulerar jag till en väl fungerande kropp! Tjo´ho, ytterligare något att fira tjejen!

 
Ingen bild

Dr Figge spånar vidare

14 september 2007 11:55

Som Stina skriver så är det något att fira - att du trots ett hektiskt liv har en kropp som fungerar. Jag är ju inte sämre än att jag känner dig, och vet att du skulle bli riktigt orolig om den inte dök upp den 29:e dagen innan klockan 8 ;)!
Då kommer du få jobba med dina sk hjärnspöken eller så kommer du till Dr Figge så skrivs det ut hormoner så kommer det hela igång igen - svårare än så är det inte, om inte förseningen är befogad ;)!

Ta hand om din starka kropp nu!

 
Ingen bild

Miniu svarar

14 september 2007 13:17

O här pågår doktorns diskussion om min mens... inte illa!
Figge; att du ens tänkte tanken att förseningen är befogad, då hade jag ju haft kontroll över läget. Den dag jag ska befolka världen så lär det vara planerat utan och innan... eller så får jag äta upp just denna kommentar för alltid!
Ordning och reda här vetdu!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av miniu - 4 februari 2008 21:27

Åkte hem till mamma ikväll, behövde henne. Håkan hade köpt blommor, aldrig har väl en bukett med blandade tulpaner varit vackrare än nu. Huvudvärken kom som ett brev på posten, vilket kanske inte är så konsigt om man knappt ätit något.   Känner mig ö...

Av miniu - 4 februari 2008 17:10

Jag har blivit skrämd till tystnad, tror bara det att den som skräms glömt bort vilken person som finns bakom fasaden. Mig skrämmer man inte till tystnad och definitivt inte nu. Varken då, nu eller i framtiden... that´s it!   Dags att lägga ett kapit...

Av miniu - 1 februari 2008 18:03

Ni som inte vill läsa gnäll, kan vända här... Äntligen fredag, som jag längtat. Från det att jag satte foten på jobbet i måndags har jag haft nedräkning till helgen på ett sätt jag aldrig någonsin känt förrut...*ogillar känslan skarpt*   Två övertids...

Av miniu - 30 januari 2008 22:50

Det står en tvättmaskin där nere... längtar efter den. Det står en torktumlare där nere... längtar efter den. Det står en dammsugare där nere... längtar efter den. Det finns dammtrasor i lådan... längtar efter dom. Det finns allrengöring under diskbä...

Av miniu - 30 januari 2008 14:52

Idag är det en sån här dag man inte skulle ha gått upp... allt bara jävlas! ALLT!...

Ovido - Quiz & Flashcards