Alla inlägg den 14 september 2007

Av miniu - 14 september 2007 21:22

Vår allas Figge är på väg till Högre Höjder, deklararerat sent på eftermiddagen idag - alldeles för sent för att uppskattas av mig! Måste ju bekänna att fröken själv inte är det bästa sällskapet en fredagkväll efter en arbetsvecka och dessutom gjorde jag Grand Final genom att troligen ordna en muskelbristning i högra vaden på träningen som så fint skulle avrunda arbetsveckan. Behöver jag säga att smärtan är oliiiiiiidlig, så tyck synd om mig nu, för snart kommer det en hårding som inte tänker tycka synd om mig! Som man bäddar får man ligga kommer han tycka, och idag är det inte mitt fel, för passet för uruselt och jag var väl inte uppvärmd innan vi började med benstyrkan... Skitpass!


När huvudstadsbesöket deklarerades så sent så avsade jag mig allt ansvar för något som helst tilltugg på natten. Klockan 22 är faktiskt natt för mig på fredagskvällarna! Pensionärsvarning sa dom på jobbet idag när jag bekände att jag somnar väldigt tidigt numera... så okej, jag kanske är en pensionär då!

Figge skulle ordna något att äta och dricka, när jag inte var så entusiastisk till det sena kvällssällskapet. Det ska stå honom dyrt... man utsätter inte fröken för saker utan att betala dyrt, vad det än gäller! Och eftersom Figge inte får betala i natura, så är det bara för honom att ta fram det finaste...

Hörde något om lite ost&vin, och jag hoppas att han minns mina favoritostar, vinvalet överlämnar jag åt honom, men misstänker att det blir ett franskt vin ikväll. Mig kvittar det, kanske går muskelsmärtan över vad det än blir för vin.


Redan nu känner jag hur trött jag är, så det blir en tidig kväll när Figge ska till hotellet, som inte heter Högre Höjder - utan Elite.

Måste deklarera så att inga missförstånd inträffar, att det inte blir några gemensamma sovaktiviteter här, det är fröken mycket sparsam med, och speciellt just här och just nu...


Av miniu - 14 september 2007 09:31

Morgonens reflektion med världens bästa högra hand Helene:


M: "Du, jag är som en klocka, vet till och med vilket klockslag mensen kommer. 28:e dag klockan 6.30 på morgonen och dessutom helt utan hormoner"


H: Men du? Är inte det typiskt dig? Att alltid veta, att alltid vara förberedd och min den kommer när som helst hur som helst, det är ju som jag är. Och inga OB´n heller, och du är alltid förberedd med en väska full av OB´n"


Är det så att till och med mensen speglar personligheten?

Det var vår fredagsmorgonsreflektion...

Ovido - Quiz & Flashcards