Alla inlägg den 30 september 2007

Av miniu - 30 september 2007 19:29

Vi hade planerat söndagsturen länge och väl, idag skulle det bära iväg - söder om stan, mot Skatan.

Hämtade upp Malin efter min pensionärsnatt, men det börjar väl blir mer regel än undantag att jag sover bra och mycket nu, tackar min lyckliga stjärna för sömnen.

Raka vägen ut mot Skatan, och där regnade det faktiskt inte. Malin var ordentligt rustad med vattenflaska och allt, jag tog det hela lite mer... hmm... piano - eller inte?!

Utrustade med karta och nästan kompass... så kunde det ju inte gå fel, och det gjorde det ju inte heller.


Hög, kall luft mötte oss, tillsammans med massor av härliga höstfärger och framför allt - en otrolig tystnad!

En liten söt ekorre följde med oss ute på Björn, han var såååå söt och hade en jätteyvig svans där han trippade runt bland stenar och träd.

Det kan konstateras igen, jag ska bo där ute, på ett eller annat sätt...


Ett och annat skratt och allvarssnack blev det mellan varven, och en och annan ny insikt som säkert berikar när det väl kommer till kritan.


Vet inte aaaaaaalls varifrån jag fick inspriation till att åka ut och köpa lite ljung och göra fint på trappan här hemma, men nu är det höstigt så det förslår, två fina urnor med ljung och lite annat i.


Nu är middagen i magen, en god lasagne lagade husmor-Marre ihop, medans hon strök tvätten och gjorde lite ordning i garderoben.

Lite filmmys i soffan under pläden. Skönt att släppa tankarna från sitt eget liv ett tag, och hoppa in i någon annans problem. Jag har nog med mina...


Nu ska jag fortsätta att klura på om det blir en flaska Moet eller Vueve Cliquet som ska följa med mig på nedervåningen och bada riktigt härligt bubbelbad. Söndagsritualen består...

Ovido - Quiz & Flashcards