Direktlänk till inlägg 16 september 2007

Söndagens stavgångstur och släkttrummans slag!

Av miniu - 16 september 2007 20:20

Idag återupptog jag och Anneli våra stavgångsturer på Högre Höjder och Ryggis.

Klockan 14 var det inga brandmän, inga hunkar eller annat skoj att titta på. Hela PRO var nog där, så jag och Anneli drog ner medelåldern rätt rejält, men skönt var det, för allt utom min vad. Fråga mig inte varför jag bestämt mig för en powerwalk med stavar dessutom när jag har känningar i vaden som det hände något med i fredags.


Nu när klockan är kväll så gör det mer ont än någonsin och jag kan nog räkna bort morgondagens pulsträning om det inte sker under i natt.


Efter stavgången så blev det dags för släkttrumman att slå ett slag, med buller och bång och jag ser att Anneli bloggat om det på sin blogg, och jag kan inte annat än att hålla med. Dock har nog jag och Anneli lite olika sätt att se på det som hände och det som sker. Jag blir så in i helvete förbannad på att det är fult att säga vad man tycker, att vara annorlunda och stå för sina osikter. På inget sätt är jag oförskämd eller otrevlig, men jag är mig själv och har mina åsikter och det känns i luften hur obekvämt det är att ha någon som mig runt släktbordet.

Hatar denna förbannade falskhet, och det är få saker jag hatar, mycket jag ogillar, men just denna falskhet hatar jag... och idag fick det mig att gå från barndomshemmet mycket tidigare än planerat och hem till mig.

Trist slut men bäst för alla... och hjärtat gör lite ont för blod är tjockare än vatten...

 
 
anneli

anneli

16 september 2007 20:34

du glömde bort att nämna tight-butten ju ;) var ju ganska intressant att titta på. och så glömde du spårarN!

http://abrutus.blogg.se

 
Ingen bild

Sten

16 september 2007 20:38

Hmm vaden kanske försöker "säga" till dig att det är dags att dra ner på tempo, på gympande, powerwalking och så? Svårt, jag vet... men vaden vill nog inte ha "sällskap" av andra skadade delar av din kropp... eller bli mera skadad. Sköt om dig.

 
Ingen bild

Miniu svarar

16 september 2007 20:49

Tight-brutten... mmmmmmmm - det var grejer det! Känns ganska barnförbjudet, så det kanske är av den anledningen han inte får vara med på bloggen. Men ojoj vad läckert! ... och som du säger Anneli, intressant att titta på. Jag blev ju 18år igen ju!
Spårarn var bäst, men det kändes lite grymt... *skrattar ännu* Stackarn!

Sten; vaden försöker säga mig att man ska värma upp ordentligt och att F&S ska ha ledare som vet det och gör pass därefter, inte en massa fjompar...

 
Ingen bild

Sten (igen ;-) )

16 september 2007 20:59

hmm då var jag "fel ute"... hoppas bara att vadens ägare och F&S vill lyssna på din vad så den slutar göra ont ;-)

 
Ingen bild

Figgelito

16 september 2007 21:08

Kan ju inte annat än att dumförklara dig som gick med din vad. Fantasifullt.
Såg en ny presentationsbild, stilig!

 
Ingen bild

Figgelito

16 september 2007 21:13

Halva kommentaren kom inte med. Nytt försök:
Gällande släkttrumman så kan jag inte annat än beklaga. Jag vet ju bakgrunden och du vet min uppfattning. Verkligheten kommer ikapp, och den gör det snabbare än det tros. Vi vet nog alla du inte är en otrevlig person, bara väldigt uppriktig på ett mycket fint sätt, med självsäkerhet och ödmjukhet, och jag tror att det är just det som irriterar vissa.
Du är iaf min idol, igår, idag och imorgon!

 
Ingen bild

Stina

16 september 2007 21:24

Utan att veta vad dispyten med släkten handlade om så blir mitt generella råd: Fortsätt du att var ärlig och uttryck dina åsikter-även vid släktbordet! Det är sundare än att sitta där och hålla med och bita sig i tungan när det handlar om ens hjärtefrågor eller integritet. Man ska inte behöva ta skit bara för att en eller annan släkting anser sig ha rätt(!?)att småfult kritisera ens sätt att vara eller leva. Mycket kan nog tillskrivas jantelagen och den svenska avundsjukan. Så skaka av dig Marre och lämna bordet med högt buret huvud även nästa gång om det så krävs.
Kramen...

 
Ingen bild

Sten

16 september 2007 22:10

Exakt Miniu!

"förskämd" eller "otrevlig" är egenskaper som inte alls stämmer in på dig ju! Men vissa uppfattar en ju gärna så när man uttrycker och står för sina åsikter. Och tål de då inte att man är rak och ståndaktig, om de inte kan hantera det... ja då kan de ha det, anser jag. "Stå på dig, annars står någon annan på dig".

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av miniu - 4 februari 2008 21:27

Åkte hem till mamma ikväll, behövde henne. Håkan hade köpt blommor, aldrig har väl en bukett med blandade tulpaner varit vackrare än nu. Huvudvärken kom som ett brev på posten, vilket kanske inte är så konsigt om man knappt ätit något.   Känner mig ö...

Av miniu - 4 februari 2008 17:10

Jag har blivit skrämd till tystnad, tror bara det att den som skräms glömt bort vilken person som finns bakom fasaden. Mig skrämmer man inte till tystnad och definitivt inte nu. Varken då, nu eller i framtiden... that´s it!   Dags att lägga ett kapit...

Av miniu - 1 februari 2008 18:03

Ni som inte vill läsa gnäll, kan vända här... Äntligen fredag, som jag längtat. Från det att jag satte foten på jobbet i måndags har jag haft nedräkning till helgen på ett sätt jag aldrig någonsin känt förrut...*ogillar känslan skarpt*   Två övertids...

Av miniu - 30 januari 2008 22:50

Det står en tvättmaskin där nere... längtar efter den. Det står en torktumlare där nere... längtar efter den. Det står en dammsugare där nere... längtar efter den. Det finns dammtrasor i lådan... längtar efter dom. Det finns allrengöring under diskbä...

Av miniu - 30 januari 2008 14:52

Idag är det en sån här dag man inte skulle ha gått upp... allt bara jävlas! ALLT!...

Ovido - Quiz & Flashcards