Direktlänk till inlägg 23 september 2007

En rävunge säger God Morgon!

Av miniu - 23 september 2007 13:10

Japp, så var det dagen efter då, med besked.

När klockan närmade sig halv fyra hamnade jag i sängen, och kände definitivt inte av att kvällen med tjejerna hade innehållit en halv fördrink, två glas vin och två Irisch Coffé... hade läget fullständigt under kontroll, men särskilt trött var jag då inte... Kan ju bero på att Irischen var gjord på extra starka dubbla espresso!


Efter en och en halv timme vaknar jag och mår... riktigt illa. Då var vi där igen, riktigt bakis över måttligt alkoholintag.

Jag är inte 145 cm kort och väger 45 kilo, så min kropp borde klara alkohol mer än vad den gör. Åt extra kolhydrater för att inte göra om en favorit i repris, men vad hjälpte det - inte alls!


Lyckas somna om och sover till klockan 7, slår upp de gröna och inser att detta blir en tung dag, och det är en tung dag.

Illamåendet har lagt sig, en halv macka har hamnat i magen och lite Tropicana. Låg kvar i sängen till nyss, men helt omöjligt att somna om... huvudet är tungt och jag mår räv - riktigt räv.


... så orättvist! Här har ni tjejen som inte ens haft en ungdomsfylla, och så mår jag så här efter lite alkohol i hemmets lugna vrå.


Tog en Treo och ska försöka komma ut och se om min vad klarar att börja träna till veckan.


Trevlig söndag på er, hälsar rävungen på Högre Höjder!

 
 
Ingen bild

Figgelito

23 september 2007 13:29

Har ingenting med längd och vikt att göra. Idrottsmän med muskelstyrka blir ofta mer alkoholpåverkade än andra.

Ta en Resorb och fyll på vätskebalansen ikroppen så är du snart ready igen.

 
Ingen bild

Stina

23 september 2007 17:55

Känner att jag gillar Figgelito mer o mer;0) Hans kommentar idag gör det betydligt lättare att erkänna att jag förra söndagen låg däckad efter 1 GT & 3 glas rött...pinsamt, då man inte ens varit salongsberusad och slutat dricka straxt efter midnatt och övergått till Vichy...som den kloka dam jag numera är. Men vad var tacken för det!?...Jo, att man med make och tre ungar som publik fick stå o kasta upp allt bakom ett elskåp i stjärnklara natten. Sååå orättvist! Fyyy
Hoppas dock att du Marre och dina vänner hade en mysig tjejkväll, äh förresten: Det tvivlar jag inte på!:0)

 
anneli

anneli

23 september 2007 19:36

där ser du, du kanske behövde ungdomsfyllor som uppvärmning ;)

http://abrutus.blogg.se

 
Ingen bild

Högra handen

24 september 2007 11:28

Känner igen känslan, släpade mig ur sängen 16:00 för att byta till soffläge i stället..
helt slut, huvudet höll på att gå i bitar,kommer defenitift inte kunna hamna i alkoholens grepp, tror att jag inte tål alk drycker över huvud taget...så därför blir det himla sällan....men när det blir...så blir det!!!!!

 
Ingen bild

HH

24 september 2007 15:26

HÅHÅ...jA du jag provade både saltersättning, samarin(för saltets skull) å alvedon innan sängläge..var döende i vilket fall, näe i mitt fall är det bara att inse alkoholens baksida, å låta bli att dricka den....(åtminstonde i några v framåt, när jag glömt bort hur jäääävulskt sjuk jag blir) :)

 
Ingen bild

Figgelito

24 september 2007 21:23

Om du dricker vin mer ofta kommer kroppen att tåla mer. Det handlar även om vana.
Ofta är det väskebalansen som gör det jobbigt dagen efter.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av miniu - 4 februari 2008 21:27

Åkte hem till mamma ikväll, behövde henne. Håkan hade köpt blommor, aldrig har väl en bukett med blandade tulpaner varit vackrare än nu. Huvudvärken kom som ett brev på posten, vilket kanske inte är så konsigt om man knappt ätit något.   Känner mig ö...

Av miniu - 4 februari 2008 17:10

Jag har blivit skrämd till tystnad, tror bara det att den som skräms glömt bort vilken person som finns bakom fasaden. Mig skrämmer man inte till tystnad och definitivt inte nu. Varken då, nu eller i framtiden... that´s it!   Dags att lägga ett kapit...

Av miniu - 1 februari 2008 18:03

Ni som inte vill läsa gnäll, kan vända här... Äntligen fredag, som jag längtat. Från det att jag satte foten på jobbet i måndags har jag haft nedräkning till helgen på ett sätt jag aldrig någonsin känt förrut...*ogillar känslan skarpt*   Två övertids...

Av miniu - 30 januari 2008 22:50

Det står en tvättmaskin där nere... längtar efter den. Det står en torktumlare där nere... längtar efter den. Det står en dammsugare där nere... längtar efter den. Det finns dammtrasor i lådan... längtar efter dom. Det finns allrengöring under diskbä...

Av miniu - 30 januari 2008 14:52

Idag är det en sån här dag man inte skulle ha gått upp... allt bara jävlas! ALLT!...

Ovido - Quiz & Flashcards