Direktlänk till inlägg 4 november 2007

Funderar och återkommer...

Av miniu - 4 november 2007 21:18

Med anledning av kommentarerna nedan, så funderar jag och återkommer...


Kanske här...

Kanske inte...

Kanske med öppen blogg...

Kanske med lösenord...

 
 
Ingen bild

-

4 november 2007 21:32

SLUTA INTE SKRIVA BLOGG!

 
Ingen bild

Ingrid

4 november 2007 21:36

Att läsa din blogg varje dag, ibland flera gånger per dag ger mig mer än mycket annat, att sticka ut hakan som du gör tyder på en enorm styrka och då får man kommentarer, enstyrka som väldigt många saknar.
Jag gillar din blogg, jag gillar dig framför allt.
Kramen

 
Ingen bild

Figgelito

4 november 2007 21:41

STOPP min vän!
Tänk om, tänk en gång till
Tänk på oss som kommer sakna din blogg, vi är några.

 
Ingen bild

M

4 november 2007 22:12

Skärpning!
Klart att du ska blogga precis som förut!
Finns ingen anledning att sluta med det bara för några dryga kommentarer , du kör ditt race, fortsätt med det. Folk må väl få tycka vad de vill utan att det ska hindra dig från att göra nåt så alldagligt som att BLOGGA.

Nä, stå på dig du tjejen !

Qram!

 
Ingen bild

Blygis

4 november 2007 22:25

Jag tillhör den som läser ofta men aldrig kommenterat. Spanar ofta in din blogg och den är verkligen toppen. Jag bor i samma stad som dig, jag vet vad du heter, vart du jobbar, och har många gånger velat kontakta dig för att fråga om du vill vara min mentor. Jag har fått haft förmånen att lyssna på dig och du ÄR unik. Jag känner ofta igen mig i dina tankar och funderingar och är också ny som chef med allt var det innebär. Sluta inte skriva bloggen, den är verkligen en källa för inspiration för mig.

Hälsningar från Blygis som beundrar dig.

 
Ingen bild

Stina

5 november 2007 08:22

Marre, INTE vika ner dig pga någons kommentar!!! Icke!!! Jag tror f ö inte att den var sååå illa menad, men å´andra sidan tror jag oftast för gott om människor och har åkt på en del käftsmällar pga det. Men jag vill i det avseendet fortsätta vara den jag är;0)... och jag uppmanar dig att också fortsätta vara den unika unga kvinna du är! Jag har haft förmånen att känna dig rätt länge nu och vi har mötts i olika skeden i livet. Tjusningen i att ha nära vänner är att man inser att saker som ålder, familjeförhållanden, inkomst, utbildning/yrke etc inte behöver vara måttstocken för hur mycket man faktiskt kan ha gemensamt. Det handlar om andra saker å´man känner det i nå´n slags genuin maggropskänsla, eller hur?!
Så fortsätt du att blogga! Vi är många som njuter av läsningen, fnissar och gråter med dig på livets stig. Så de´så!
Kramen...

 
antigone

antigone

5 november 2007 09:33

Märkligt egentligen att någon (-gra) hängt upp sig på din blogg- kanske är det egentligen för att du är "chef". Tror inte det handlar om DIG utan om att du står för något "auktoritärt" om man ser på din arbetsroll rent traditionellt.
Vi är alla människor- oavsett vilken yrkesroll vi har.
Jag ser just nu min egen chef gå ner sig alltmer för var vecka och det är innerst inne ganska frustrarande att inte kunna bistå med mer än vad man får.Oavsett sett vad så är det samma båt man ska ro i land, eller hur?
Jag har aldrig läst din blogg förut och ramlade in av en slump.....eller var det en slump egentligen?*ler*

Sol i blick!

http://www.antigone.bloggagratis.se

 
Sessan

Sessan

5 november 2007 11:47

Jag hamnade här av en slump för ett tag sedan och följer din blogg. Vi är lika i mycket. Och så såg jag till min förvåning att en av mina bästa vänner "antigone" har lämnat en klok kommentar. Hon är klok och det är du med. Fortsätt skriva. Vi är de vi är och vi ska ta mig fan inte ursäkta oss för vad vi är, vill och ska.
Varmaste kramarna från sessan.

http://mittinnersta.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mattias

5 november 2007 13:06

Förtsätt blogga, du gör det jättebra! Och sen kan ju jag som har iaf liiiite insyn i ditt arbete bara konstatera att du är en mycket bra och kompetent chef. Omtyckt av dina kollegor är du med. Så Marianna, Värmlandsskogen vill kunna fortsätta att läsa dina bloggar oavsett hur du mår och känner!!! Kör så det ryker!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av miniu - 4 februari 2008 21:27

Åkte hem till mamma ikväll, behövde henne. Håkan hade köpt blommor, aldrig har väl en bukett med blandade tulpaner varit vackrare än nu. Huvudvärken kom som ett brev på posten, vilket kanske inte är så konsigt om man knappt ätit något.   Känner mig ö...

Av miniu - 4 februari 2008 17:10

Jag har blivit skrämd till tystnad, tror bara det att den som skräms glömt bort vilken person som finns bakom fasaden. Mig skrämmer man inte till tystnad och definitivt inte nu. Varken då, nu eller i framtiden... that´s it!   Dags att lägga ett kapit...

Av miniu - 1 februari 2008 18:03

Ni som inte vill läsa gnäll, kan vända här... Äntligen fredag, som jag längtat. Från det att jag satte foten på jobbet i måndags har jag haft nedräkning till helgen på ett sätt jag aldrig någonsin känt förrut...*ogillar känslan skarpt*   Två övertids...

Av miniu - 30 januari 2008 22:50

Det står en tvättmaskin där nere... längtar efter den. Det står en torktumlare där nere... längtar efter den. Det står en dammsugare där nere... längtar efter den. Det finns dammtrasor i lådan... längtar efter dom. Det finns allrengöring under diskbä...

Av miniu - 30 januari 2008 14:52

Idag är det en sån här dag man inte skulle ha gått upp... allt bara jävlas! ALLT!...

Ovido - Quiz & Flashcards