Direktlänk till inlägg 21 november 2007

Handledningsdags

Av miniu - 21 november 2007 12:05

Om en timme ska jag sitta där i stolen, för handledning. Även det är en investering i sig själv som faktiskt rekomenderas alla och en var...

Lunchen idag är avklarad, inte den bästa men jag tror att min "light-detox-kur" gillar den. Försöker dricka surt för att rensa ut en massa slagg som gömmer sig i kroppen. Äta starkt ska också vara bra, och idag blev det grönsaker i stark sås och hoppade riset. Struntar i att det säkerligen är massor av glutamat i maten. Hann med en vända in på Sköna Under på lunchen och som alltid när jag är där så blev det en kasse med ut!


Som sagt, handledning idag, och idag är temat "männen i mitt liv" - så håll i er ni som känner er drabbade. Idag tror jag bestämt att näsdukarna kommer att komma till användning, för det känns som att det ligger mycket känslor bakom dessa män som har en plats i mitt liv.

Handledning handlar absolut inte om att älta, det handlar snarare om att skapa en förståelse för sitt egna agerande, utifrån mig som person och mina värderingar och min omvärld. Ytterst intressant, och något som fler borde ägna sig åt, för att hitta sig själv och förstå hur man själv agerar.


Efter handledningen brukar jag alltid försöka avsätta lite tid för egen reflektion, och idag blir det nog reflektion i tvätthögen hemma. Inte så illa kanske!


Prognos 2008 har jag ägnat större delen av förmiddagen åt. Vilken gissningslek, och vilka fula ord det kan komma ur en så väluppfostrad flicka som mig!

Nu är det bara affärsplanen klar, sedan är jag redo för regionledningsmötet i nästa vecka. Herregud, redan nu skrattar jag åt eländet, saknar förtroende för personen och situationen, men 24 timmar ska jag väl kunna hålla mig lugn i allafall - för det är ungefär så länge jag måste stå ut med cirkusen!


För er som undrar hur det gick med filmtittandet igår så kan jag avslöja att det gick över förväntan. Slog på filmen, och låg faktiskt kvar hela filmen med undantag för 3 gånger, två vatten-detox-pauser och ett telefonsamtal.

Bra jobbat va? Filmen var faktiskt bra, helt klart sevärd!


Ikväll blir det träning, ja - efter tvätthögsorgien då!

 
 
Ingen bild

Ingrid

21 november 2007 13:48

Undran från en novis, vad är detox och hur gör du, lät lite intressant.
Vilken film såg du då? Jag har varit lite dålig på film sista tiden, tips tack.
Kramen

 
Ingen bild

Figgelito

21 november 2007 19:01

Bäst man passar sig för jag känner mig skyldig!

 
Ingen bild

Mattias

21 november 2007 20:57

Du grejar 24 timmar... :-)...trots att jag "degraderat" mig själv så har jag tydligen en "friplåt"... Jag ska nog till optikern på onsdag, ja, just det så var det! ;-)

 
Ingen bild

Miniu svarar

21 november 2007 21:23

Ingrid; Detox är typ "rening av kroppen". Jag kör en light-variant och försöker hjälpa kroppen att rena. Massage har ju den påverkan, men jag tänkte att jag hjälper till. Startar varje morgon med ljummet vatten med citron i. Dricker mängder med vatten under dagen. Dricker en hel del tranbärsdryck, vilket är bra för UVI och annat jäkulskap.

Figgelito; Japp, du är en av de skyldiga, men tack vad mycket jag lärt mig under vår tid!

Mattias; Jasså du har en friplåt. 24 timmar måste jag greja, inklusive sömn och middag med Ingrid - bör ju funka!

 
Ingen bild

Figgelito

21 november 2007 21:39

Jag har också lärt mig mycket, men mest om dig, hur fantastiskt underbar du är.
Att det inte blev som jag önskade är en helt annan historia sade han med en klackspark ELLER INTE?!

 
Ingen bild

Stina

22 november 2007 08:51

Att låta ett opartiskt proffs vända och vrida på ens tankar är nog aldrig fel, det kan göra att det klarnar!
Sen att, som du gör, smälta alla känslor på kammar´n är klokt...för ingen annan kan göra ens val. Vi är många runt dig som du kan bolla med när du behöver det.
Kramen...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av miniu - 4 februari 2008 21:27

Åkte hem till mamma ikväll, behövde henne. Håkan hade köpt blommor, aldrig har väl en bukett med blandade tulpaner varit vackrare än nu. Huvudvärken kom som ett brev på posten, vilket kanske inte är så konsigt om man knappt ätit något.   Känner mig ö...

Av miniu - 4 februari 2008 17:10

Jag har blivit skrämd till tystnad, tror bara det att den som skräms glömt bort vilken person som finns bakom fasaden. Mig skrämmer man inte till tystnad och definitivt inte nu. Varken då, nu eller i framtiden... that´s it!   Dags att lägga ett kapit...

Av miniu - 1 februari 2008 18:03

Ni som inte vill läsa gnäll, kan vända här... Äntligen fredag, som jag längtat. Från det att jag satte foten på jobbet i måndags har jag haft nedräkning till helgen på ett sätt jag aldrig någonsin känt förrut...*ogillar känslan skarpt*   Två övertids...

Av miniu - 30 januari 2008 22:50

Det står en tvättmaskin där nere... längtar efter den. Det står en torktumlare där nere... längtar efter den. Det står en dammsugare där nere... längtar efter den. Det finns dammtrasor i lådan... längtar efter dom. Det finns allrengöring under diskbä...

Av miniu - 30 januari 2008 14:52

Idag är det en sån här dag man inte skulle ha gått upp... allt bara jävlas! ALLT!...

Ovido - Quiz & Flashcards