Direktlänk till inlägg 21 november 2007

Onsdagkväll

Av miniu - 21 november 2007 21:03

Ja, det blev kväll ändå. Denna dag satt hårt inne, mycket hårt dessutom.

Handledningen gick av stapeln och idag behövdes faktiskt näsdukarna för första gången. Jag blev verkligen pressad och det var säkerligen nödvändigt.

Männen i mitt liv var temat, både yrkesmässigt och privat - och det var mycket intressanta reflektioner och jag känner verkligen att jag tar med mig jättemycket därifrån.

Det ritades, ställdes staplar och matriser och helt plötsligt blev bilden ganska klar för mig.

Mycket av det som sas var väldigt privat och lämpar sig inte alls för bloggeriet, men kontentan av dagens handledning är:

Vad gör denna situation för kärleken för mig själv? Jag gillar mig själv, jag har god självkänsla och gott självförtroende, men när jag ser hur jag själv agerar och hur jag låter mig ageras med, då blir det en konflikt mellan "hon med den goda självkänslan" och "hon som mesar på och bara följer spelet".

Konflikten är total och jag har två val. Jag gillar att ta beslut, jag gillar att stå inför situationer där jag tvingas ta ett beslut, men denna situation vill jag aldrig mer uppleva för min egen hälsas skull.


Efter en eftermiddag med reflektioner vid tvätthögen, några tårar med Stina, ett oräkneliga antal mail som bara överöser mig, ett telefonmöte - så begav jag mig mot gymmet. 25 minuter på löpbandet och herrejävlar vad mycket frustration som kom ut. Stirrade in i spegeln hela tiden. Kände hur låren riktigt tryckte i från. Mina lår är starkare än någonsin nu, och det kändes. Körde helkropp idag och sedan hem och nu har man landat här i soffan så där härligt genomtränad i hela kroppen.

Några telefonsamtal ska klaras av innan jag checkar in för natten.



 
 
Ingen bild

Figgelito

21 november 2007 21:38

Väntat hela kvällen på ditt inlägg efter "männen i ditt liv"-samtalet! Vips efter en CTG, så kommer det! Inte heller blev det pekpinnar åt mig. Jag kanske är en av männen som berikat ditt liv?!

Vet du hur klok du är? Jo det vet jag att du vet, men du är värd att höra det igen. Tanken är lockande för dig att ta ett beslut av den enkla anledningen att livet faktiskt blir lättare att leva då.
Som du sa så vill du verkligen ge situationen en chans och utmana dig själv, utmana dina principer bestående av din självkänsla.
SE INTE NER PÅ DIG SJÄLV FÖR ATT DU LÅTER SITUATIONEN FÅ EN CHANS!!!!
Det är mänskligt att ha känslor - tro mig. Det är inte fel att vilja följa känslorna.
Du följer känslorna med aktning för dig själv och för någon annan, den som faktiskt rår för dina känslor. Han ska vara dig evigt tacksam för att du gör detta.

Jag åker uppöver i helgen, ska vi hitta på något eller passar det sig inte?

 
Ingen bild

Stina

22 november 2007 08:54

Go girl go!

 
Ingen bild

Sarah

22 november 2007 10:01

Du låter så stark..

 
Ingen bild

Miniu svarar

22 november 2007 12:08

Figge; Tack för dina ord, förstår fortfarande inte hur du kan skriva så innerligt när läget är som det är. Det tyder väl bara på hur uppriktig och ärlig du är. Gällande helgen så säger jag nog pass. Ska sitta hemma och jobba med en affärsplan, men något ska vi väl hitta på. Ringer dig ikväll!

Stina; Du har ett mail i din box!

Sarah; Om du är den Sarah jag tror, där jag brukar kludda i din blogg ibland, så säger jag bara KRAM!. Tack för dina ord. Jag inte bara låter stark, jag är stark, men ibland finns det stunder där jag inte alls är stark och dessa stunder är nu.
En kram till dig, du kämpar och jag håller på dig!

 
Ingen bild

Sten

22 november 2007 12:51

Hej Miniu

Här kommer en kram från mig... ork- och stöttningskram...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av miniu - 4 februari 2008 21:27

Åkte hem till mamma ikväll, behövde henne. Håkan hade köpt blommor, aldrig har väl en bukett med blandade tulpaner varit vackrare än nu. Huvudvärken kom som ett brev på posten, vilket kanske inte är så konsigt om man knappt ätit något.   Känner mig ö...

Av miniu - 4 februari 2008 17:10

Jag har blivit skrämd till tystnad, tror bara det att den som skräms glömt bort vilken person som finns bakom fasaden. Mig skrämmer man inte till tystnad och definitivt inte nu. Varken då, nu eller i framtiden... that´s it!   Dags att lägga ett kapit...

Av miniu - 1 februari 2008 18:03

Ni som inte vill läsa gnäll, kan vända här... Äntligen fredag, som jag längtat. Från det att jag satte foten på jobbet i måndags har jag haft nedräkning till helgen på ett sätt jag aldrig någonsin känt förrut...*ogillar känslan skarpt*   Två övertids...

Av miniu - 30 januari 2008 22:50

Det står en tvättmaskin där nere... längtar efter den. Det står en torktumlare där nere... längtar efter den. Det står en dammsugare där nere... längtar efter den. Det finns dammtrasor i lådan... längtar efter dom. Det finns allrengöring under diskbä...

Av miniu - 30 januari 2008 14:52

Idag är det en sån här dag man inte skulle ha gått upp... allt bara jävlas! ALLT!...

Ovido - Quiz & Flashcards