Direktlänk till inlägg 3 augusti 2007

Trädgårdshalvtimme på Högre Höjder!

Av miniu - 3 augusti 2007 16:49

Min trädgård & jag har inte riktigt blivit bekanta med varandra om jag ska vara ärlig fullt ut. All kraft har lagts på insidan av huset, och nu i somras på balkong och altan. Jag är väl den som på gatan har de längsta gräset, det mest ruffsiga gräskanterna, ogräs lite här och var.

Skyller på att jag är en hårt förvärvsarbetande kvinna som har så mycket annat i livet än att springa runt med ogräsrensning konstant... En mycket dålig ursäkt, jag vet!

Idag när jag klev ut ur bilen här på parkeringen så bestämde jag mig, nu jäklar ska jag ge baksidan en match, så att Fanny kan gå i gräset på baksidan och synas - samtidigt! Fanny är alltså en cocker med 35 cm i mankhöjd, så ni kan ju tänka er hur gräset såg ut!


Sagt o gjort, som alltid när jag bestämmer mig - till handling! Crocsen på (fula jag vet, men jäkligt praktiska till gräsklippning och annat utearbete).

Gav gräsmattan en match, gav mig på lite ogräs och lite annat plock - i 20 minuter. Det behövdes inte mer för att det ska gå att sitta där imorgon!

Tänk om jag under vecka 33 lägger ner två pass gånger 20 minuter på min baksida, då jäklar!


När jag går där med min gräsklippare, mina crocs, mina väldressade svarta kontorsbyxor, min vita fina topp - så känner jag att det luktar gott, och det var inte min Armani Remix - det luktar smultrun. Tittar ner och ser smultron i heeeela slänten. Min hatslänt, har blivit en liten överaskning för varje årstid, och nu mitt i sommaren kryllar det av stora riktigt mörkröda smultron. Riktigt goda var dom!


Bjuder på två nytagna kort från baksidan på Högre Höjder - enjoy!


 
 
Ingen bild

Figgelito

3 augusti 2007 21:55

Önskar dig en trevlig helg. Vila o ladda, och inge´ alkohol nu. Your strong!

 
Ingen bild

Fanny

3 augusti 2007 23:10

Tack & lov har hon börjat fatta att jag är liten med korta påkar. Problem att trampa i gräse. Tänk om hon kunde lägga ner lite energi på mej osså, hon är trots allt min "reservmatte".

Morr från din Fanny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av miniu - 4 februari 2008 21:27

Åkte hem till mamma ikväll, behövde henne. Håkan hade köpt blommor, aldrig har väl en bukett med blandade tulpaner varit vackrare än nu. Huvudvärken kom som ett brev på posten, vilket kanske inte är så konsigt om man knappt ätit något.   Känner mig ö...

Av miniu - 4 februari 2008 17:10

Jag har blivit skrämd till tystnad, tror bara det att den som skräms glömt bort vilken person som finns bakom fasaden. Mig skrämmer man inte till tystnad och definitivt inte nu. Varken då, nu eller i framtiden... that´s it!   Dags att lägga ett kapit...

Av miniu - 1 februari 2008 18:03

Ni som inte vill läsa gnäll, kan vända här... Äntligen fredag, som jag längtat. Från det att jag satte foten på jobbet i måndags har jag haft nedräkning till helgen på ett sätt jag aldrig någonsin känt förrut...*ogillar känslan skarpt*   Två övertids...

Av miniu - 30 januari 2008 22:50

Det står en tvättmaskin där nere... längtar efter den. Det står en torktumlare där nere... längtar efter den. Det står en dammsugare där nere... längtar efter den. Det finns dammtrasor i lådan... längtar efter dom. Det finns allrengöring under diskbä...

Av miniu - 30 januari 2008 14:52

Idag är det en sån här dag man inte skulle ha gått upp... allt bara jävlas! ALLT!...

Ovido - Quiz & Flashcards