Alla inlägg den 28 augusti 2007

Av miniu - 28 augusti 2007 20:44

Så var då vardagen i gång med buller och bång. En vardag som för min del innebär att få ihop kombinationen jobb och liv, ett liv som består av vardagens måsten och förpliktelser men också återhämtning, en inte alltför lätt uppgift.

Efter två heldagar i klass måste jag erkänna att jag mentalt slut. Att stå i klass är ett av de roligaste moment jag vet, det triggar så mycket, ger så mycket - men suger vansinnigt med energi. Världens bästa högra hand slocknade direkt efter jobbet idag och lät helt slut när vi talades vid nu ikväll, och jag måste erkänna att tanken på att inta sidoläge var lockande ikväll - men jag höll emot. Hemma strax efter 19, en snabb sallad och på med träningskläderna och UUUUUT!

Nu är man hemkommen efter en riktigt skön kvällspromenad i skymningen.

Rensade lite tankar, sorterade lite tankar och utvecklade lite tankar...


Imorgon är det hårt arbete igen, då är det möten från morgon till kväll och därefter ska jag gå ut och dricka lite vin och äta lite gott med tjejerna.

Torsdagen bjuder också på ett späckat schema och en utgång därefter...


Helgen däremot den ser jag framemot, för den ska bli MIN!

Anneli har ju svallrat om att det ska bli apkallt, så då tänker jag ställa in mig på en skogsdag, en god middag, ett fylligt shirazvin, en brasa och en filt... Känns som min nivå på en kravlös helg!

Nu börjar nedräkningen...


Ovido - Quiz & Flashcards