Alla inlägg den 9 augusti 2007

Av miniu - 9 augusti 2007 22:11

Jag har bott här i fem månader, och jag är såååå kär, fulltständigt förälskad i mitt hem. Svårt för somliga av er att förstå kanske, men för mig är mitt hem en väldigt stor del av mig, här hämtar jag krafter och finner ro!


Varje steg jag tar hemma gör mig glad, mitt drömhem blev verkligen så bra som jag bara kunde önska. Vägen dit var kanske inte den lättaste, men jag är jätteglad över att jag haft möjligheten av förverkliga min dröm om ett personligt hem som speglar mig!

 Just dessa tankar slog mig idag då jag höll på med tvätten i min "klädvårdsdel" (japp, om kläderna är preppy så måste dom ju skötas också)

... att jag tycker det är så kul att göra det andra tycker är så tråkigt. Jag kan njuta av att sortera tvätt, hänga fram nya handdukar, tumla, hänga och tvätta! Ska det ses som en hang-up?

Och visst, jag erkänner, mosiakbänken gör det hela lite roligare, dyr som attan, men riktigt najs att slänga upp lite härliga handdukar innan dom flyger in i klädkammaren!


Så... till er kära bloggläsare, här kommer några bilder från en augustikväll på Högre Höjder!


Ni ser mitt vardagsrum, här ska det bli många sköna höststunder i höst, ett glas rödvin, en bra film och trevligt sällskap!


Ni ser också dubbelfönstren i mitt stora härliga sovrum, här sover jag som en riktigt princessa.


Bjuder också på mattan som det tog tid för mig att älska, eftersom jag hade bestämt mig för att hata Pappelinamattor, men nu är det gjort - jag älskar den!


... och naturligtvis - mosaikbänken som inte går av för hackor!


Tack alla ni, som gjorde min dröm till verklighet!

Ovido - Quiz & Flashcards