Alla inlägg den 3 augusti 2007

Av miniu - 3 augusti 2007 16:49

Min trädgård & jag har inte riktigt blivit bekanta med varandra om jag ska vara ärlig fullt ut. All kraft har lagts på insidan av huset, och nu i somras på balkong och altan. Jag är väl den som på gatan har de längsta gräset, det mest ruffsiga gräskanterna, ogräs lite här och var.

Skyller på att jag är en hårt förvärvsarbetande kvinna som har så mycket annat i livet än att springa runt med ogräsrensning konstant... En mycket dålig ursäkt, jag vet!

Idag när jag klev ut ur bilen här på parkeringen så bestämde jag mig, nu jäklar ska jag ge baksidan en match, så att Fanny kan gå i gräset på baksidan och synas - samtidigt! Fanny är alltså en cocker med 35 cm i mankhöjd, så ni kan ju tänka er hur gräset såg ut!


Sagt o gjort, som alltid när jag bestämmer mig - till handling! Crocsen på (fula jag vet, men jäkligt praktiska till gräsklippning och annat utearbete).

Gav gräsmattan en match, gav mig på lite ogräs och lite annat plock - i 20 minuter. Det behövdes inte mer för att det ska gå att sitta där imorgon!

Tänk om jag under vecka 33 lägger ner två pass gånger 20 minuter på min baksida, då jäklar!


När jag går där med min gräsklippare, mina crocs, mina väldressade svarta kontorsbyxor, min vita fina topp - så känner jag att det luktar gott, och det var inte min Armani Remix - det luktar smultrun. Tittar ner och ser smultron i heeeela slänten. Min hatslänt, har blivit en liten överaskning för varje årstid, och nu mitt i sommaren kryllar det av stora riktigt mörkröda smultron. Riktigt goda var dom!


Bjuder på två nytagna kort från baksidan på Högre Höjder - enjoy!


Av miniu - 3 augusti 2007 13:31

Här är Pitch, min bästa högra hands lille jycke som förgyllt några av mina arbetsdagar i vintras.

Nu lille Pitch är det dags att komma tillbaka och hälsa på!

Kom till taaaaaant!

Av miniu - 3 augusti 2007 13:20

Och inte helt oväntat var det Riva som fick spräcka min höstoskuld för denna gången.

3 tröjor från inte helt oväntade Jackpot, varav en var randig, helt otippat!

1 randig (oj igen) tröja från InWear blev det också!


Nu så... då är  höstekiperingen inledd på fullaste allvar!


Åter till jobbet, några timmar kvar innan helg. Nu ska det avklaras lite projektmöte för full fokus framåt!

Inga problem va?



Ovido - Quiz & Flashcards