Alla inlägg den 6 augusti 2007

Av miniu - 6 augusti 2007 22:37

Världens bästa mammie är äntligen hemma! I två veckor har jag varit utan henne, det är mycket för en mammiegris som mig. Nu ska jag verkligen njuta av henne och jag hoppas att hon kan slita sig från jobbet och vara med mig.

Jag har verkligen världens bästa mammie, en mammie som verkligen finns där när jag behöver, alltid har en famn över att gråta i, kloka (men kanske inte de man just vill) ord att ta till när man behöver det och framförallt har hon en tro på mig och min förmåga.


Kärleksförklaringen kan göras lång och jag hoppas att jag gör det så många andra glömmer bort, visa min kärlek till mamma i vardagen...

Min älskade mammie!




Av miniu - 6 augusti 2007 13:23

Något för många par skor... ( ett till varje tillfälle, preppy dom flesta men what, vi går ju mot en höstsäsong nu också så skofetishen får sukta lite till)


Något för många sängkläder ( ett till varje tillfälle vill jag säga här också... och lämnar resten åt fantasin, er fantasi alltså)


Något för många underkläder ( beror på tillfälle, men det är ju såååå viktigt att vara fin under)


Något för många handväskor ( men det är ju en kvinno-klassiker)


... och så... något för många gardiner, dags att beställa höstgardinerna nu - och det är gjort! Nya köksgardiner, nya gardiner till vardagsrum/matrum är beställt idag på lunchen - snyggt på Högre Höjder!


Så, lunchen på Casinot med världens bästa högra hand, var inte bara trevlig, den var effektiv. Gardinköp och lunch - kombinerat!

Dags att återgå till jobberiet!

Ovido - Quiz & Flashcards